bouwpakket

Cygnus

Dé klassieke kitcar op basis van een 2cv


Het bouwpakket is zo samen gestelt, het lijkt wel een Ikea bouwpakket.



De hulpframes zijn speciaal voor de opbouw van een cygnus gemaakt.


De frames zijn in staal en voor een meerprijs ook in RVS verkrijgbaar.



cygnus bouwpakket

Van lelijke eend, tot elegante zwaan


Het Cygnus-kitcar bouwpakket is een concept waarmee u samen met een donoreend uw eigen auto bouwt en die geheel naar eigen smaak kunt verfraaien.


Het basispakket wat u al aanschaft voor €4000,- bestaat uit de volledige polyester carrosserie, alle benodigde hulpframes en het raamframe inclusief glaswerk.

De polyester carrosserie wordt in kleur geleverd en kan in  elke kleur worden geleverd.

Zelfs twee kleuren is mogelijk. Er zijn een aantal standaard kleuren (creme wit, piano zwart, staal blauw, old britisch racing green, wijnrood) alle overige kleuren hebben een kleine meerprijs.


Het basispakket is zo samengesteld dat het goed op elkaar past en dat het niet meer aangepast hoeft te worden. Daarnaast kunt u met het basispakket en een 2cv een volledig rijdende auto bouwen hiervoor kunt u onderdelen van de 2cv hergebruiken.


Uiteraard kunt u om uw auto naar eigen smaak en inzicht te maken vele onderdelen en accessoires toepassen. Deze vindt u ook in onze webshop.





Indien u er voor kiest om een Cygnus te gaan bouwen krijgt u er een volledige bouwhandleiding bij waarin de bouw stap voor stap beschreven staat en waardoor het voor iedereen mogelijk is om een auto te bouwen.